Az Ezüstfenyő -Ker Kft. 1996- ban alakult Debrecenben. Különböző bútor és épület asztalos termékek,köztük bútorlapok, konyhai munkalapok,szerelvények,rétegelt lemezek és táblásított lapok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.

Későbbiekben a piaci igényekhez igazodva tevékenysége kiegészült lapszabászattal,élzárással és kiszállítással. 2008-ban nagy változás következett be a cég életében, amikor tulajdonos váltás történt és 100%-ban megvásárolta az addigra több telephellyel rendelkező,országosan értékesítő Nati Kft..

Ezzel az Ezüstfenyő-Ker Kft.kínálata jelentősen kibővült, növekedett a raktárprogram és töredékére csökkent a rendelhető termékek szállítási határideje. A váltás óta a cég folyamatos fejlődésen megy keresztül,modern ipari táblafelosztó és élzárógépet kapott,mely megfelel a jelenlegi elvárásoknak. A cég vezetése és dolgozói azon munkálkodnak ,hogy a modernizáció és a fejlesztés tovább folytatódjon és egyre egyszerűbbé és kellemesebbé tegyük a nálunk töltött időt és vásárlást.

Célunk,hogy vásárlóink minél pontosabb és kielégítőbb válaszokat kapjanak kérdéseikre és lehetőségeikhez mérten minél magasabb minőségű termékekhez jussanak hozzá kedvező ár-érték arányban.

Üdvözlettel:

Ezüstfenyő csapata